„Научени лекции и одговор на хуманитарни потреби во бегалската и мигрантска криза во Република Македонија“ е темата на денешната работилница која се одржа во ...
сите 5 | | | веќе видена

Грчкиот амбасадор во Република Македонија Димитрис Јанакис, одговорил на писмото што го добил од гевгелискиот градоначалник Иван Франгов за време на блокадата ...
сите 6 | | | веќе видена

Ис(в)куси ја Македонија - Саем за традиционална храна и туризам

Колку навистина ја познавате Македонија? Дали сте јавале коњ преку зелените ридови на Галичник или сте летале со параглајдер над синото Охридско Езеро? Дали ...
 • Ramstore Mall - Skopje
 • 10:00:00 , 24 Фев, 2017 до 18:00:00 , 25 Фев, 2017
 • Ramstore Mall - Skopje
 • 239 доаѓаат, 516 можеби
 • Чикаго

  Текст: Фред Еб и Боб Фоси, Композитор: Џон Кандер, Текст на песни: Фред Еб Базирано по драмата Чикаго од Маурин Далас Ваткинс Режисер: Наташа Поплавска ...

  Школа за љубавнике 28.02 - Скопје

  Проверете зошто „Школа за љубавнике“ е најгледаната претстава за 2016 година во Србија и зошто повеќе од 3000 љубители на добрата тетатарска претстава ја имаат ...
 • Дом на АРМ, Skopje
 • 20:00:00 , 28 Фев, 2017 до 22:00:00 , 28 Фев, 2017
 • купете билети овде
 • Школа за љубавнике - Македонија
 • 96 доаѓаат, 369 можеби
 • Taste of Vietnam

  Public Room ви претставува едно ново гастрономско искуство и уживање во незаборавни вкусови од виетнамска кујна. Public Room presents a very special ...
 • Public Room, Skopje
 • 20:00:00 , 02 Мар, 2017 до 00:00:00 , 03 Мар, 2017
 • Public Room
 • 95 доаѓаат, 331 можеби
 • Недела на палачинки и Масленица

  Да и посакаме добредојде на долгоочекуваната пролет, со полна уста палачинки! Со прославување на Масленица, ја испраќаме зимата и ја дочекуваме пролетната ...
 • Hotel Russia, Skopje
 • 10:00:00 , 20 Фев, 2017 до 22:00:00 , 26 Фев, 2017
 • Hotel Russia
 • 92 доаѓаат, 294 можеби
 • FIFA 2017 Turnir

  Почетен prize pool: 7000 денари 1 место: 4000 денари 2 место: 2300 денари 3 место: 700 денари Цена за учество: 200 денари од екипа Потребни информации за ...
 • Улица Никола Русински, Скопје, П. Југословенска Репуб. Македонија
 • 14:00:00 , 18 Фев, 2017 до 19:00:00 , 26 Фев, 2017
 • ODAX
 • 179 доаѓаат, 225 можеби


 • На 25 Февруари