7.IV./25.III . СВЕТО БЛАГОВЕШТЕНИЕ – БЛАГОВЕЦ ПРАЗНИК НА РАДОСНАТА ВЕСТ И НА ПРОЛЕТНАТА УБАВИНА Пишува: Марко КИТЕВСКИ („ Македонски празници и празнични ...
| | прочитана: 404 | веќе видена

Оваа недела, 17-годишната велешанка Мартина Дејаноска јавно зборуваше за нејзиното трауматично искуство после сексуален напад од страна на 62-годишен маж кога ...
| | прочитана: 243 | веќе видена