Сто педесет и една илјада и 359 невработени лица се регистрирани во Агеницјата за вработување на крајот на септември 2020 година. Во евиденцијата на ...
сите 12 | | | веќе видена

Suzuki Swift и 10 електрични тротинети доделени на клиенти на Охридска банка Охридска банка АД Скопје ги избра добитниците на награди предвидени во наградната ...
сите 5 | | | веќе видена

Влијанието на сообраќајот во вкупното загадувањето на воздухот во Скопје, како и персоналната изложеност на луѓето на емисиите од сообраќајните средства, се ...
| | веќе видена

Странските инвестиции продолжуваат во државата, преговараме за инвестиции вредни три милијарди евра, а Владата ќе поддржи уште 40 нови домашни инвестиции со ...
сите 8 | | | веќе видена