Мисија на фондација „Ице Бегов“ е преку многу вакви проекти во ова динамично живеење да се овозможи овие лица да добијат поквалитетен живот и поздрава иднина, ...
сите 2 | | | веќе видена

Во основните училишта во Берово ќе се одржат едукативни средби за булинг кои што ќе ги овозможи „Макпетрол“. Активностите отпочнуваат со меморандум за ...
сите 10 | | | веќе видена

 Свесна дека штрковите живеат во парови, хуманата гевгеличанка Елена е подготвена да вдоми уште еден штрк, за нејзиниот Мишко да има друштво. Како што вели, ...
| | веќе видена