Барањата од областа на комуналното уредување во општина Гевгелија брзо и навреме се решаваат бидејќи во најчест случај тие се однесуваат за решавање на ...
сите 2 | | | веќе видена

Медиумите од регионот веќе трет ден известуваат за тешката и трагична автобуска сообраќајна несреќа која пред два дена се случи во Македонија. Завршниот турнир ...
сите 2 | | | веќе видена