Најголемата трагедија е што овие години полека, но сигурно системот е срушен. Системот кој е создаден да служи на народот, е киднапиран и одземен од контролата ...
сите 40 | | | веќе видена

Министерот за внатрешни работи Панче Тошковски, денеска во рамки на денешните активности оствари работни посети на Регионалниот центар за гранични работи Југ, ...
сите 6 | | | веќе видена

Во изминатите 24 часа најмногу дожд наврна во Претор со 22 литри на квадратен метар, во Охрид 17, во Тополчани 14, во Лазарополе и Прилеп 12, во Крушево 11, ...
сите 13 | | | веќе видена

На ден пред официјалниот почеток на кампањата за парламентарните избори претставници на партиите денеска ќе потпишат Кодекс за фер и демократски избори. ...
сите 22 | | | веќе видена

Како што се наближува датумот за првиот круг за претседателски избори, што ќе се одржат на 24 април, така се засилува и реториката на кандидатите за шеф на ...
сите 11 | | | веќе видена

„Подаваме рака на секого! Изградени 11 социјални згради. Распределени 9 социјални згради. 864 социјални станови за 864 македонски семејства се завршени или во ...
сите 3 | | | веќе видена

Во основните училишта во Берово ќе се одржат едукативни средби за булинг кои што ќе ги овозможи „Макпетрол“. Активностите отпочнуваат со меморандум за ...
сите 10 | | | веќе видена

Квалитетен и навремен пристап до вода за земјоделските површини, е клучна за стабилно и конкурентно земјоделско производство. Денеска од селото Оризари, ...
| | веќе видена

Мисија на фондација „Ице Бегов“ е преку многу вакви проекти во ова динамично живеење да се овозможи овие лица да добијат поквалитетен живот и поздрава иднина, ...
сите 2 | | | веќе видена

На 17 Април